verpakking met inmould labellingHet draait allemaal om timing, flexibiliteit, hard werken en klaar zijn wanneer je uitgedaagd wordt. Ons soep verhaal in Australië is een perfect voorbeeld van dit en een waar Deens sprookje. Het is een waanzinnig avontuur sinds de eerste leveringen in de loop van 2011.
We gingen de uitdaging aan die ons overhandigd werd door een Australische producent van voedingsmiddelen. Samen met ons zijn zij van een kleine soep proucent uitgegroeid naar de grootste producent van soepen van hoge kwaliteit.

Product ontwikkeling

Product ontwikkeling en speciale eigenschappen hebben van de Australische markt een succes gemaakt voor beide partijen. Het assortiment is uitgegroeid van enkele naar 18 smaken komend jaar. Het assortiment is uitgebreid met onder meer een Bio-reeks en een reeks aan producten ontwikkeld door een bekende kok.
Dit was mogelijk vanwege de ontwikkeling van nieuwe producten en een nauwe en eerlijke samenwerking, welke is uitgegroeid tot een lange termijn contract. De verpakkingen zijn speciaal geschikt voor het heet afvullen van soep door speciale eigenschappen van het deksel.

De klant heeft een transparant etiket aangebracht zodat de consument de smakelijke soep kan zien alvorens zij besluiten om het product te kopen. Onze klant wint awards met onze kunststof verpakkingen en blijft groeien in heel Australië.

Nieuwe verpakkingen