In ons assortiment vind u een grote hoeveelheid verzegelbare verpakkingen. Deze verpakkingen worden ook wel Tamper Proof (afk. TP) genoemd, en zijn voorzien van een breeklipje dat dient als garantiesluiting om de consument een extra garantie te geven dat de verpakking niet eerder geopend is. De deksel kan namelijk alleen van de potjes en bakjes gelicht worden als de verzegeling verbroken is. De consument kan hierdoor de reeds geopende verpakkingen gemakkelijk herkennen.


Toppac produceert hoogwaardige verzegelbare verpakkingen. Deze verzegelbare bakjes, potten en deksels zijn vervaardigd door spuitgieten en kunnen gedecoreerd worden d.m.v. inmould labeling (IML) of evtueel bedrukt met uw eigen opdruk of logo.


De verzegelbare bakjes en potjes worden geproduceerd van PP. PP staat voor polypropyleen. De leveranciers van dit polypropyleen zijn allen gecertificeerd en leveren uitsluitend PP waarmee verpakkingen voor de levensmiddelen industrie mee mogen worden gespoten.
De verzegelbare bakjes en potten van Toppac kunnen gespoten worden van transparant diepvriesbestendig polypropyleen en zijn dan zeer helder. Tevens kunnen de bakjes en potjes in vrijwel elk gewenste kleur gemaakt worden.


De verzegelbare potjes en bakjes van Toppac vinden hun weg naar de markt via Joop Voet Verpakkingen.
Joop Voet Verpakkingen maakt deel uit van het Toppac-team en is verantwoordelijk voor de verkoop van de verzegelbare potten en bakken in de Benelux.

Klik hier voor het assortiment van Toppac

 

Nieuwste artikelen