JoopVoetVerpakkingen logo

Selecteer de taal

Joop Voet Verpakkingen is leverancier van kunststof verpakkingen. Onze missie is het ontwikkelen en verbeteren van verpakkingsconcepten.

Doordat wij samenwerken met diverse verpakkingsproducenten hebben wij een goede kijk op de mogelijkheden en een grote variëteit verpakkingen voor u beschikbaar.

Kunststof verpakkingen voor de scherpste prijs

In veel gevallen verbinden wij afnemers met onze producenten, want wij streven ernaar de lijnen zo kort mogelijk te houden. Zo koopt u direct bij de bron, voor de scherpste  prijs. Aarzel daarom niet om ons te vragen voor een offerte.

Ruim assortiment kunststof verpakkingen

Het voordeel van ons ruime assortiment kunststof verpakkingen is dat u niet hoeft te investeren in een matrijs. Het meeste is namelijk al eens verzonnen en is vrij beschikbaar. U kunt dus goedkoop en snel uw product op de markt brengen zonder onnodige investeringen of contracten die u moet nakomen.

Een ander belangrijk voordeel van een reeds bestaande verpakking met een standaard afmeting, is dat u niet per se afhankelijk bent van één leverancier. Hierdoor bent u zekerder van uw flexibiliteit binnen uw bedrijf op verpakkingsgebied.

Een unieke uitstraling met behulp van decoratietechnieken

Door het toepassen van decoratietechnieken is het mogelijk een standaard verpakking een unieke uitstraling te geven.

Om uw kunststof verpakking te decoreren en communicatie aan te brengen, bieden wij verschillende technieken:

Een op maat gemaakte kunststof verpakking voor uw product

Indien u op zoek bent naar een (eigen) op maat gemaakte kunststof verpakking, dan is het mogelijk dat wij deze voor u ontwikkelen. Dit zal de herkenbaarheid van uw product bij uw klanten vergroten.

Wij werken met gecertificeerde verpakkingsproducenten, dus al onze verpakkingen voldoen aan de eisen die gesteld worden aan verpakkingen voor de levensmiddelen industrie.

Een deel van ons assortiment kunststof verpakkingen kunt u vinden op onze website, maar indien u opzoek bent naar een kunststof verpakking kunt u het best contact met ons opnemen, want wij zijn altijd bereid samen met u te kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Voor hele kleine afname kunt u helaas niet bij ons terecht, de minimale afname is in de meeste gevallen 1 pallet. Wel is het in sommige gevallen mogelijk een pallet met verschillende modellen en deksels te combineren.