JoopVoetVerpakkingen logo

Selecteer de taal

Verpakking bedrukt met uw eigen ontwerp of logo?

Omdat de uitstraling van verpakkingen een belangrijke rol speelt, bieden wij een aantal decoratiemogelijkheden, waaronder offset bedrukking.

Verpakkingen en bekers kunnen bedrukt worden met bedrukking tot 8 kleuren.

Wij adviseren in veel gevallen om te kiezen voor inmould labelling omdat het bedrukken van verpakkingen vaak hoge opstartkosten met zich mee brengt die concurerend zijn met de kosten van inmould labelling. Omdat uw verpakking naast uitstraling ook voorzien moet zijn van een top kwaliteit communicatie -soms in meerdere talen- is het bedrukken van verpakkingen niet altijd de beste mogelijkheid.

Het bedrukken gebeurt in een externe drukkerij en dat brengt extra transportkosten met zich mee. Een voordeel kan zijn dat drukkerij beschikt over een groot magazijn waardoor het mogelijk is uw verpakking om te pakken en op afroep af te leveren.

Een ander nadeel dat een reden kan zijn om niet te kiezen voor bedrukking is dat het niet bij ieder model mogelijk is. De positie van het drukwerk t.o.v. de voor- en achterzijde van de verpakking is namelijk niet vooraf bepaald. Dus wanneer er sprake is van een voor- en achterzijde van de pot, en u wilt alle verpakkingen exact hetzelfde in het schap hebben, dan is inmould labelling de beste oplossing om de boodschap nauwkeurig te positioneren op de pot.

Toch leveren wij in veel gevallen bedrukte potten, bekers en deksels.

Het bedrukken van vierkante en rechthoekige bakjes en bakken is een mogelijkheid maar dit brengt zeer hoge opstartkosten met zich mee.

Het bedrukken van verpakkingen is standaard in 4 kleuren full color (CMYK), tot een maximum van 8 kleuren.

Neem gerust contact op met ons bedrijf, wij kunnen u uitgebreid adviseren over de bedrukking van uw verpakkingen.