JoopVoetVerpakkingen logo

Selecteer de taal

Klantspecifieke concepten

Duurzaam geproduceerd

Herbruikbare producten

Deskundig verpakkingsadvies voor uw producten

Voor het beste verpakkingsadvies voor uw producten kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij geloven dat een verpakking uw product kan maken of breken. Laat u daarom goed informeren over de verschillende mogelijkheden. Niet iedere verpakking is bijvoorbeeld hitte- of diepvriesbestendig. Bij Joop Voet Verpakkingen uit Linde, nabij Hoogeveen, voorzien we u graag van het beste advies en de juiste verpakking.

 

Hulp nodig?

 

 

Wij geven professioneel verpakkingsadvies aan bedrijven

Welke leverancier bij u past, is afhankelijk van de hoeveelheid verpakkingen u wilt afnemen. Bij Joop Voet Verpakkingen richten wij ons vooral op het verwerken van grote orders. Als verpakkingsleverancier verbinden wij afnemers met producenten en streven ernaar om de lijnen zo kort mogelijk te houden. De minimale hoeveelheid voor afname is bij ons één pallet. Mocht u een kleiner aantal willen bestellen, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk verpakkingsadvies. Eventueel kunnen we u informatie geven over de groothandel waar onze kunststof verpakkingen voor voedingsmiddelen ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar zijn.

 

Vragen? Mail ons

 

Een unieke verpakking ontwikkelen

Wilt u direct opvallen bij uw doelgroep? Dan is ons verpakkingsadvies om samen met ons een unieke verpakking te realiseren met speciale afmetingen of gebruik te maken van inmould labelling. De unieke verpakkingen vallen op bij de consument en uw product wordt beter en sneller herkend.

Vraag deskundig advies op

Bent u benieuwd wat ons verpakkingsadvies voor uw product is? Kom met ons in contact door een e-mail te sturen naar of bel naar +31-624-837878. Onze experts staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.