JoopVoetVerpakkingen logo

Selecteer de taal

Klantspecifieke concepten

Duurzaam geproduceerd

Herbruikbare producten

Recyclebare verpakking voor voedingsmiddelen

Wij produceren onze recyclebare verpakking voor voedingsmiddelen uit één monomateriaal. Dit maakt de verpakkingen perfect recyclebaar. Wij zijn ons zeer bewust van het negatieve imago dat anno nu rust op het gebruik van plastic. Voor ons is het van groot belang om alternatieve grondstoffen te onderzoeken en in de toekomst geen gebruik meer te maken van plastic.

Hulp nodig?

 

 

Recyclebare verpakking voor voedingsmiddelen van hoge kwaliteit

Een duurzaam alternatief vraagt tijd en bij Joop Voet Verpakkingen, gesitueerd in Linde nabij Hoogeveen, volgen we actief de nieuwe, duurzame trends in onze sector. De recyclebare verpakking voor voedingsmiddelen wordt op dergelijke wijze gefabriceerd zodat deze vaatwasmachinebestendig is en dus nog vele malen hergebruikt kan worden door de eindconsument voor het bewaren van voedingswaren. Onze verpakkingen voorzien we eventueel van een persoonlijk, decoratief label. Ons deskundig personeel voorziet u graag van verpakkingsadvies over de vele mogelijkheden.

De milieuvriendelijke voordelen van kunststof verpakkingen

Bij Joop Voet Verpakkingen voorzien we onze recyclebare verpakking voor levensmiddelen van milieuvriendelijke voordelen. De kunststof verpakkingen voor voedingsmiddelen verlengen de houdbaarheid van uw artikel aanzienlijk. Dit resulteert in het minder weggooien van voedingswaren. Onze recyclebare verpakkingen voor voedingsmiddelen zijn licht van gewicht en dit zorgt voor een lage CO2-uitstoot tijdens transport. Financieel heeft het gebruik van kunststof ook een voordeel: de recyclebare verpakking voor levensmiddelen heeft namelijk amper prijsimpact op de verpakte voedingswaren.

 

Vragen? Mail ons

 

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u interesse in onze recyclebare verpakking voor levensmiddelen? Stuur dan een e-mail naar , bel naar +31-624-837878 of maak gebruik van het contactformulier en laat u goed informeren en adviseren over ons assortiment en de mogelijkheden.