JoopVoetVerpakkingen logo

Selecteer de taal

Klantspecifieke concepten

Duurzaam geproduceerd

Herbruikbare producten

Duurzame verpakking voor voedsel

Bij Joop Voet Verpakkingen uit Linde, nabij Hoogeveen, zorgen we voor een milieuvriendelijke en duurzame verpakking voor voedsel en levensmiddelen in alle soorten en maten. Dankzij ons ruime assortiment hebben wij voor al uw wensen een geschikte oplossing. Zo is de duurzame verpakking voor levensmiddelen en voedsel geschikt voor in de magnetron, de diepvries en de vaatwasser.

 

Hulp nodig?

 

 

Duurzame verpakking voor voedsel van topkwaliteit

Wij focussen ons op recycling en herbruikbaarheid van de producten uit ons assortiment. Iedere recyclebare verpakking voor voedingsmiddelen is kwalitatief samengesteld zodat de eindconsument de verpakkingen perfect kan hergebruiken. De duurzame verpakking voor voedsel is in waterdichte uitvoering verkrijgbaar en heeft een bedrukking van topkwaliteit met een onbeperkt rasterverloop.

Geef een persoonlijke draai aan uw verpakking met inmould labelling

Onder een duurzame verpakking voor voedsel valt onder andere kunststof verpakkingen, zoals hersluitbare bekers, potten, bakken, schalen, emmers en dozen. Deze producten zijn stuk voor stuk voorzien van een verzegelbare indrukdeksel, sealdeksel, ventilatiedeksel of inmould labelling. Deze laatste optie is mogelijk bij een minimale run van 10.000 labels. Op die manier personaliseert u uw duurzame verpakking voor levensmiddelen en voedsel volledig naar uw smaak en merk.

 

Vragen? Mail ons

 

De slimline verpakking: zelfde inhoud, minder plastic

Naast een standaard duurzame en milieuvriendelijke verpakking voor levensmiddelen, bieden wij als producent van voedingsmiddelenverpakkingen ook de series van de slimline verpakking aan. Deze potten kenmerken zich door een strakke en elegante uitstraling en zijn gemaakt van een honderd procent recyclebare lichtgewicht verpakking. Deze aangepaste, duurzame verpakking voor voedsel en levensmiddelen hebben dezelfde inhoudsmaat, maar zijn gefabriceerd van minder plastic. Producten uit deze series zijn sinds kort ook steeds vaker leverbaar in combiverpakking of in kleinverpakking.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Ons deskundige personeel is voortdurend bezig met het ontwikkelen van noviteiten en focust zich op de ontwikkeling van klantspecifieke concepten. Door ons ruime aanbod verpakkingen voor levensmiddelen in verschillende maten, kleuren en afwerkingen, hebben we altijd een milieuvriendelijke verpakking voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons door het sturen van een e-mail naar of bel naar +31-624-837878 en ontvang uitgebreid advies.