Klantspecifieke concepten

Duurzaam geproduceerd

Herbruikbare producten

Producent van voedingsmiddelenverpakkingen

Wij zijn een ervaren producent van voedingsmiddelenverpakkingen met een afwerking van hoge kwaliteit. Bij Joop Voet Verpakkingen in Linde, nabij Hoogeveen, focussen we ons vooral op de industriële markt, maar een deel van onze producten is steeds vaker leverbaar als combiverpakking of kleinverpakking.

Hulp nodig?

 

 

Een producent van voedingsmiddelenverpakkingen met oog voor duurzaamheid

Als producent van voedingsmiddelenverpakkingen vinden wij het belangrijk om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden in deze sector. De verpakkingen worden geproduceerd van polypropyleen kunststof en zijn verzegelbaar met onder andere een indruk-, seal- of ventilatiedeksel. De verpakkingen zijn uitermate geschikt om hergebruikt te worden door de eindconsument. Wij focussen ons als producent van levensmiddelenverpakkingen op de duurzame verpakking van voedsel. Zo beschouwen we het als een verlies als onze kwalitatieve hoogwaardige verpakkingen als wegwerptoepassingen worden gezien.

Aandacht voor de eindconsument

Wij, als ervaren producent van levensmiddelenverpakkingen, weten precies aan welke hoge eisen onze verpakkingen moeten voldoen. Een voedselverpakking dient de inhoud namelijk zo lang mogelijk vers te houden en onbeschadigd bij de consument te brengen. Ons specialisme als verpakkingsleverancier is het produceren van hoogwaardige voedselverpakkingen die de inhoud optimaal beschermen, maar die ook eenvoudig geopend kunnen worden door de consument.  

 

Vragen? Mail ons

 

Producent van voedingsmiddelenverpakkingen op grote schaal

Bij Joop Voet Verpakkingen hanteren we verschillende productieprocessen. Hierdoor wordt er een verscheidenheid aan verpakkingen geproduceerd met elk hun eigen, unieke eigenschappen. Dit komt onder andere vanwege de verschillende materialen die wij gebruiken. Door de productiewijzen te spuitgieten en thermovormen kunnen we als producent van levensmiddelenverpakkingen op grote schaal en met grote nauwkeurigheid zeer ingewikkelde vormen geven aan onze recyclebare verpakkingen voor voedingsmiddelen.

Laat u adviseren door ons deskundige personeel

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij u als producent van levensmiddelenverpakkingen aanbieden? Laat u informeren door ons deskundige personeel. Neem contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar of bel naar +31-624-837878.