JoopVoetVerpakkingen logo

Selecteer de taal

Deskundig emmerproducent met een ruim assortiment

Als gespecialiseerd emmerproducent hebben wij emmers in verschillende soorten en maten. Met ons zeer uitgebreide assortiment van hoge kwaliteit kunststof emmers zorgen we altijd voor een juiste emmer met verzegeling. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte emmer voor uw product zodat deze optimaal behouden en beschermd blijft.

Een emmerproducent met aandacht voor detail

Als ervaren emmerproducent bieden wij emmers aan in verschillende maten, van een kleine emmer met een inhoud van een liter tot wel meer dan twintig liter. De kunststof emmers met verzegeling leveren wij in alle gevallen met een bijpassende deksel en in veel gevallen, indien gewenst door u, met een inmould label op zowel de zijkant als op de deksel van de emmer. De mogelijkheden bij ons als emmerproducent zijn eindeloos, dus vraag gerust om verpakkingsadvies over inmould labelling of andere decoratiemethoden voor uw kunststof emmer met verzegeling.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Een emmer met verzegeling uit ons assortiment is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw inhoud veilig opgeborgen is. Daarnaast houden wij ons bezig met de duurzame verpakking van voedsel in milieuvriendelijke kunststof emmers en verpakkingen. Zo is een emmer met verzegeling herbruikbaar voor de eindconsument en zijn de verpakkingen uit de slimline series gefabriceerd van minder plastic.

Informeer naar de mogelijkheden

Joop Voet Verpakkingen in Linde, nabij Hoogeveen, biedt als professioneel emmerproducent vele opties verpakkingen. Ontvangt u graag advies over de mogelijkheden of bieden wij uw gewenste inhoudsmaat niet aan in ons brede assortiment? Stuur dan een e-mail naar of bel naar +31-624-837878 voor meer informatie en wij helpen u als deskundig emmerproducent graag persoonlijk verder.

Pagina 1 van 4
Resultaten 1 - 15 van 55

Emmers

2650 ml. TP

200 x 200 x 105 mm.

2900 ml. TP

195 x 195 x 125 mm.

3100 ml. TP

160 x 160 x 154 mm.

Pagina 1 van 4